Leergang Kleurrijk Groen is van start gegaan

Op 10 september is de Leergang Kleurrijk Groen van start gegaan. 11 enthousiaste deelnemers met diverse migratieachtergronden zullen de komende weken zich door middel van theoretische modules verdiepen in de relatie tussen menselijk handelen en milieu, en de urgentie van duurzame betrokkenheid. Daarnaast werken zij aan hun praktijkopdracht om de theoretische kennis te vertalen naar concrete activiteiten voor hun achterban.

De Leergang wordt uitgevoerd door Bureau Wijland in samenwerking met moderator Moniek Kamm (Saxion Hogeschool), museum voor natuur- en cultuurhistorie de Bastei en diverse betrokken docenten.

Leergang Kleurrijk Groen is mede mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland, gemeente Nijmegen en gemeente Arnhem.

Geplaatst in Actueel.