Festival Kleurrijk Licht

Vooraankondiging festival Kleurrijk Licht 

Op zaterdag 22 december organiseert Bureau Wijland in samenwerking met Justice and Peace het festival Kleurrijk Licht. Dit festival zal plaatsvinden in de Sint Stevenskerk in Nijmegen.

Met de feestdagen in aantocht staan we graag even extra stil bij verbinding met elkaar. Kunst en cultuur vanuit verschillende windstreken krijgen een podium en er is de mogelijkheid tot ontmoeting tussen organisaties en individuen. De hoofdact van dit festival is de preview van het theaterstuk Death and Breakfast dat onder leiding staat van Johnny Rahaket en Mile Lukić. Dit laat het verhaal zien van vluchtelingen die proberen te wortelen op een nieuwe plek. Naast deze act zullen onder andere Amal Karam, Els de Groen, Yasser Hamoudeh en Mohadin Molly het podium betreden.

Bent u benieuwd welke initiatieven er in Nijmegen zijn om nieuwkomers op weg te helpen, maakt u graag kennis met andere Nijmegenaren, of wilt u simpelweg genieten van culturele optredens? Dan bent u van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje met ons te komen ontmoeten, verbinden en inspireren!

Wie: Bureau Wijland en Justice and Peace
Wat: Culturele optredens (Death and Breakfast en randprogrammering), ontmoeten organisaties en individuen.
Waar: Sint Stevenskerk te Nijmegen
Wanneer: 22 december van 16:00 tot 19:00

Voor meer informatie contacteer Isa Corbeek via isa.corbeek@gmail.com of 06-39031949
Festival Kleurrijk Licht is vrij toegankelijk. We vragen een bijdrage naar draagkracht.

Geplaatst in Actueel.