Vredessymposium 2019

Op de Internationale dag van de Geweldloosheid organiseert de coalitie Vredesmissies zonder Wapens het vijfde vredessymposium in het stadhuis van Nijmegen. Tijdens dit symposium wordt er gekeken naar wat er allemaal goed gaat, wat er bereikt is en welke interessante initiatieven er bestaan.

Qader Shafiq is een van de sprekers op dit symposium. Hij vertelt daar over Shelter City Nijmegen. Daarin wordt hij ondersteund door de Shelter City gast uit Utrecht, Sana. Zij zit zich in Pakistan in voor vrouwenrechten in rurale gebieden. Verder vertelt Sinan Can over zijn werk en lokale vredeshelden die hij daarbij is tegengekomen. Directeur van World’s Best News Ralf Bodelier geeft feiten en cijfers over vrede en burgemeester Bruls gaat in gesprek met 3 vredeshelden en huldigt hen voor hun vredeswerk.

De toegang van dit vredessymposium is gratis! Wilt u bij dit vredessymposium aanwezig zijn? Stuur dan een mail naar vredesmissieszonderwapens@gmail.com. Kijk op https://www.facebook.com/vredesmissieszonderwapens/ voor meer informatie.

Geplaatst in Actueel, Shelter City en getagd met , , , , , , , , , .