Minisymposium ‘Diversiteit en Duurzaamheid in Verbinding’

Ter afsluiting van de eerste Leergang Kleurrijk Groen organiseert Bureau Wijland opmaandag 11 februari 2019 het minisymposium ‘Diversiteit en Duurzaamheid in Verbinding’. Het symposium vindt plaats in de Bastei.

De Leergang Kleurrijk Groen rust mensen met verschillende culturele achtergronden en affiniteit voor natuur en duurzaamheid toe als ambassadeurs. Zij vormen de brug tussen hun achterban en de thema’s natuur en duurzaamheid en dragen bij aan de inclusie van deze thema’s.

Tijdens het symposium staat de toegankelijkheid van duurzaam denken en handelen centraal. Tevens wordt gereflecteerd op de Leergang als instrument voor het vergroten van draagvlag voor natuur en duurzaamheid.

Deze middag zullen diverse politici en stakeholders hun visie op het belang van inclusie in duurzaamheid delen, en gaan we daarover in gesprek. Tot slot overhandigen wij met trots de certificaten aan de deelnemers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sara Schoch, projectcoördinator duurzaamheid en Kleurrijk Groen:  06-45703926 | saraschoch@bureauwijland.nl

Geplaatst in Actueel, Kleurrijk Groen en getagd met , , .