Shelter City gast ontmoet de burgemeester

Op dinsdag 25 mei ging onze 12e Shelter City gast Guliaim op bezoek bij burgemeester Bruls en wethouder Visser. Tijdens dit bezoek hebben ze het onder andere gehad over de situatie ontremd vrouwenrechten in Kirgiziƫ, haar werk voor Bishkek Feminist Initiatives, en haar huidige verblijf in Nijmegen.

Guliaim met burgemeester Bruls op het stadhuis

Na dit gesprek was wethouder Visser zo vriendelijk om ons allen een rondleiding te geven door het stadhuis, en Guliaim meer te vertellen over de gemeentelijke politiek en hoe dit in werking gaat. Wij danken zowel burgemeester Bruls en wethouder Visser voor deze ontmoeting.

wethouder Visser geeft Guliaim een rondleiding door het stadhuis

Tijdens de eerste helft van Guliaim haar verblijf in Nijmegen heeft ze al meerdere interessante mensen en organisaties ontmoet/gesproken. Hieronder vallen onder andere Irene Dankelman, Marijke Lammers, Rotaryclub Nijmegen & de Amnesty Vrouwenrechtengroep. Ze verteld haar verhaal bij meerdere lokale organisaties en is (al fietsend!) druk bezig met Nederland ontdekken. Daarnaast heeft ze trainingen vanuit Justice & Peace, volgt ze colleges aan de Radboud Universiteit en is ze bezig met het verbeteren van haar Engels.

Geplaatst in Geen categorie.