Nieuwe Kleurrijke Energieambassadeurs in Arnhem

Arnhem is zes Kleurrijke Energieambassadeurs rijker! Op vrijdagochtend 7 oktober 2022 hebben de deelnemers van de tweede cursus in Arnhem, hun certificaat ontvangen. Deze werd uitgereikt door niemand minder dan wethouder duurzaamheid Cathelijne Bouwkamp van de gemeente Arnhem.

De Kleurrijke Energieambassadeurs zetten zich in om Arnhemmers van alle achtergronden te bereiken en hen te informeren over en enthousiasmeren voor de energietransitie en duurzaam omgaan met energie. Hiervoor bedenken zij hun eigen activiteiten, of sluiten zij zich aan bij een bestaand project. De huidige Energieambassadeurs organiseren bijvoorbeeld informatiebijeenkomsten waarbij men samen warme truien breit en over energie(besparing) praat en werken daarnaast mee aan de ontwikkeling van een lespakket voor basisscholen. De Kleurrijke Energieambassadeurs vormen zo een brug tussen burgers en instanties.

Wij feliciteren hen met dit mooie resultaat, en wensen hen veel duurzame impact in Arnhem toe.

Heeft u een idee of vraag voor de Energieambassadeurs? Neem dan contact op met kleurrijke-energie@bureauwijland.nl.
Dank aan alle aanwezigen, docenten, gemeente Arnhem, Klimaatverbond Nederland, Betty Jacobi, Petra Lettink, Ethan Voerman, Qader Shafiq, Maisam Haydary.

Geplaatst in Actueel.