Start nieuwe leergang Academie voor Kleurrijk Leiderschap

De leergang 2017 van de Academie voor Kleurrijk Leiderschap succesvol afgerond.

Vanaf heden kunnen deelnemers zich aanmelden voor de Academie voor Kleurrijk Leiderschap, leergang 2017-2018.  De leergang zal eind november 2017 van start gaan en in mei 2018 afgerond worden.

De leergang Kleurrijk Leiderschap is ontwikkeld om professionals met leiderschapstalent en ambitie toe te rusten de positie van moderne leiders in te nemen, moderne leiders die in staat zijn vanuit een diversiteitsperspectief sturing te geven aan een organisatie of een project. De leergang biedt deelnemers instrumenten om snel en concreet vooruitgang te bereiken en de ambitie van uw organisatie met betrekking tot diversiteit te verwezenlijken. Inmiddels hebben wij zes succesvolle leergangen achter de rug en is de opleiding door het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION) als post-hbo opleiding erkend. Ook dit jaar zijn wij op zoek naar talenten die deel willen nemen aan de Academie voor Kleurrijk Leiderschap en daarmee een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan een duurzame, diverse samenleving.

Meer informatie over de inhoud van de leergang vind u hier:

Academie voor Kleurrijk Leiderschap

Voor aanmelden of meer informatie kunt u contact opnemen met Elfi Mollen: kleurrijkleiderschap@bureauwijland.nl

 

Geplaatst in Actueel.