Sponsor Shelter City Tijdens de Vierdaagse!

 

Onder het motto ‘De afstand is niet zo groot als je denkt!’, loopt onze directeur Qader Shafiq ook dit jaar samen met een club wandelaars de Nijmeegse Vierdaagse voor het project Shelter City Nijmegen.

 

Shelter City is een project waarbij bedreigde mensenrechtenverdedigers van over de hele wereld voor korte periode in Europese steden worden opgevangen. Het gaat om mensenrechtenverdedigers die met gevaar voor eigen leven mensenrechtenschendingen bestrijden. Zij worden monddood gemaakt, gearresteerd, gemarteld en verdwijnen soms zelfs. Shelter City biedt hen de mogelijkheid om te ontsnappen aan deze gevaarlijke situaties, zodat zij tot rust kunnen komen en hun belangrijke werk hier in veiligheid voort kunnen zetten. Ook zullen zij door middel van training en cursussen meer kennis opdoen en een groter netwerk opbouwen, zodat zij weer sterker terug gaan. Zij geven ons iets terug door op verschillende evenementen te spreken over hun ervaringen, zodat burgers geïnformeerd en betrokken worden bij mensenrechten of Shelter City in het algemeen en de strijd van de mensenrechtenverdedigers in het bijzonder.

 

Het afleggen van het parcours van 50 km per dag levert plezierige en diepzinnige conversaties op, maar ook vele eenzame momenten van pijn en vermoeidheid. Met jullie steun in gedachten, zal Qader echter huppelend de finish bereiken.
Zouden jullie het team een steuntje in de rug willen geven?
Sponsor dan de actie of loop mee voor dit doel!

 

Op de flyer vindt u de informatie over hoe u Shelter City kunt sponsoren.

Geplaatst in Actueel.