Afscheid Shelter City gast Midhat

Op woensdag 29 november hebben wij afscheid genomen van onze zesde Shelter City Nijmegen gast, Midhat. In De Villa blikten wij terug op zijn verblijf.

Tijdens deze bijeenkomst bedankte Helen Flören namens het bestuur van Bureau Wijland alle betrokkenen die hebben geholpen bij het verwezenlijken van Shelter City Nijmegen.

Hierna verschafte Jan Ruyssenaars (projectteam Shelter City Nijmegen) ons met een terugblik op de eerdere Shelter City gasten, gevolgd door een impressie van de afgelopen 3 maanden van Annerieke Wessels (coördinator Shelter City Nijmegen)

Tot slot gaf Midhat zelf een presentatie waarmee hij terugblikte op zijn verblijf en de zaal een impressie gaf van de schoonheid van Soedan, om vervolgens de link te leggen met de noodzaak tot de verdediging van mensenrechten in Soedan en wereldwijd.

 

 

 

Fotografie: Harry de Ridder

Geplaatst in Actueel.