Nieuwe leergang Academie voor Kleurrijk Leiderschap

De zevende leergang van de Academie voor Kleurrijk Leiderschap gaat in het voorjaar van 2018 van start.

De Academie voor Kleurrijk Leiderschap bestaat sinds 2011. De leergang Kleurrijk Leiderschap is ontwikkeld om professionals met leiderschapstalent en ambitie toe te rusten om als moderne leider  vanuit een diversiteitsperspectief sturing te geven aan een organisatie of een project. De leergang biedt deelnemers instrumenten om snel en concreet vooruitgang te boeken en de ambitie van uw organisatie met betrekking tot diversiteit te verwezenlijken.

Inmiddels hebben wij zes succesvolle jaren achter de rug. De opleiding is door het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION) als post-hbo opleiding erkend.

Mariet Meurs neemt, na haar enorme inzet gedurende zes jaar, afscheid als moderator van de Academie voor Kleurrijk Leiderschap. Bureau Wijland is Mariet zeer erkentelijk voor haar inzet als moderator en medeontwikkelaar van de leergang en we zijn dan ook blij dat zij aan de Academie voor Kleurrijk Leiderschap verbonden zal blijven.

Onze nieuwe moderator is Jacqueline van de Pol die voorheen als mede-initiatiefnemer en examinator betrokken was bij de leergang. Jacqueline is organisatiepsychologe, en heeft als specialisatie samenwerkings- en verandervraagstukken.

Voor aanmelding of meer informatie over de leergang zie de flyer onder “lees verder”, of mail naar Annerieke Wessels via kleurrijkleiderschap[at]bureauwijland.nl

Geplaatst in Actueel.