Netwerkbijeenkomst Kleurrijk Groen

Gisteren kwam het netwerk Kleurrijk Groen bij elkaar op het kantoor van Bureau Wijland om te reflecteren op de conferentie van 11 november jl. Samen streven we ernaar om alle burgers te betrekken bij groen en duurzaamheid. De uitkomst van de conferentie, de ideeën over duurzame economie in de wijken, energie, groene consumptie, mobiliteit en groene recreatie, worden concrete samenwerkingsprojecten met Green Capital Challenges, Gemeente Nijmegen, De Bastei, Wij zijn Nijmegen en diverse andere partners. Één van de ideeën waar alle netwerkleden zich voor inzetten is het aanleggen van een Wij-bos met diverse bomen geplant door mensen met diverse achtergronden uit Nijmegen, in het jaar waarin Nijmegen de Green Capital van Europa is: Nijmegen Green Capital 2018.

                                        

Geplaatst in Actueel.