Afrika Festival gaat Kleurrijk Groen!

Op zondag 17 juni a.s. wordt in Nijmegen het Afrikafestival gehouden in en bij het Thiemepark in Bottendaal van 14.00 uur tot 20.00 uur. Het doel van het Afrikafestival is mensen van verschillende culturen kennis te laten met elkaar. Vergezeld door muziek en lekker eten is er volop de gelegenheid te elkaar te ontmoeten.
Omdat Nijmegen in 2018 Groene Hoofdstad is van Europa staat het festival dit jaar in het teken van duurzaamheid, met als motto: ‘Afrikafestival gaat in 2018 Kleurrijk Groen’. Om duurzaamheid onder een breed publiek onder de aandacht te brengen levert Netwerk Kleurrijk Groen (een initiatief van Bureau Wijland) in samenwerking met het Afrika Festival en Fietsloket Nijmegen een bijdrage in de vorm van een fietsactiviteit voor kinderen. Om fietsvervoer te stimuleren en aandacht te geven aan duurzame mobiliteit.
Geplaatst in Actueel.