Nieuwe leergang academie Kleurrijk Leiderschap

September 2019 zal een nieuwe leergang van de Academie voor Kleurrijk Leiderschap van start gaan. Daarvoor zijn wij nu op zoek naar deelnemers; talenten die zich willen inzetten voor Kleurrijk Leiderschap.

De leergang Kleurrijk Leiderschap is ontwikkeld om professionals met leiderschapstalent en ambitie toe te rusten de positie van moderne leiders in te nemen. Hiermee bedoelen wij leiders die in staat zijn stevige pilaren te creƫren voor duurzame verbindingen tussen verschillende groepen in de maatschappij. De leergang biedt deelnemers instrumenten om snel en concreet vooruitgang te boeken en daarmee de ambitie van een organisatie met betrekking tot diversiteit te verwezenlijken. Na het afronden van de leergang zijn de deelnemers in staat vanuit een diversiteitsperspectief sturing te geven aan een organisatie of een project. Na zes succesvolle leergangen is de opleiding door het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION) als post-hbo opleiding erkend.

Wij zijn op zoek naar talenten die vanaf september willen deelnemen aan de Leergang Academie voor Kleurrijk Leiderschap. Het gaat hier om professionals met ambities die een belangrijke bijdrage willen leveren aan een duurzame en diverse samenleving. Tussen eind september en eind januari zullen er acht bijeenkomsten zijn.

In de flyer treft u meer informatie over de inhoud van de leergang. Mocht u interesse of vragen hebben, neem dan gerust contact op met Else Giesbers via e.giesbers[at]bureauwijland.nl of via (0)31-645658682.

Geplaatst in Actueel en getagd met .