Ride for Rights

Afgelopen zaterdag, 18 mei, vond Ride for Rights plaats. Een landelijke fietstocht, georganiseerd door Justice & Peace, waarin fietsers tot wel 400 kilometer hebben gefietst om geld op te halen voor Shelter City. De fietsers fietsten langs verschillende Shelter City steden in Nederland, waar zij korte stops hadden.

Rond 11.00 kwam de eerste groep fietsers aan bij de tussenstop in Nijmegen. Zij konden hier even van hun fiets af, wat eten en drinken en weer opladen voordat ze hun tocht verder voortzetten in de richting van Deventer. De tweede, en laatste, groep fietsers kwam aan in Nijmegen rond 11.30 voor hun welverdiende rustpauze.

Tijdens deze pauze konden de fietsers genieten van eten gemaakt door Mosli en van muziek van Mohadin Molly en Chadi. Daarnaast zijn wij erg trots op alle fietsers, en vooral op de fietsers van Team Wijland; Marcel en Qader!

Geplaatst in Actueel, Shelter City en getagd met , , , , , .