Oproep Klimaatalarm 14 maart

Klimaatalarm heeft Bureau Wijland gevraagd hun oproep te delen:

Op 14 maart om 14.00 is het Klimaatalarm in 30 verschillende steden in Nederland, waaronder Nijmegen. Samen staan we stil voor het klimaat  en laten de politici zien dat ze het klimaat prioriteit moeten geven. Zo kunnen wij, op afstand en toch samen, massaal van ons laten horen. De verkiezingen komen eraan en wij eisen een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid voor iedereen. Dat beleid komt er niet zomaar. Jouw stem is van levensbelang!

Doe jij ook mee met het Klimaatalarm? Voor gezinnen, kleine ondernemers, voor jongeren. Voor boeren, inheemse mensen, voor jou. Want iedereen heeft recht op gezond eten, duurzaam reizen, groene banen en een goede woning. In Nederland en daarbuiten.
Alleen zo houden we onze aarde leefbaar.

Veiligheid staat voorop, we houden ons in overleg met gemeenten aan de corona-maatregelen. Iedereen kan op 14 maart veilig meedoen, op 1,5 m afstand of vanuit huis.

Het moet en het kán anders. De klimaatcrisis wacht niet. Meld je aan via: www.klimaatmars2021.nl Houd ook ons facebook event (https://www.facebook.com/events/518789939093326/) in de gaten voor meer informatie!

Geplaatst in Actueel en getagd met , , , .