Nacht van de Vluchteling 2022

In de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 juni vindt De Nacht van de Vluchteling weer plaats. Een wandeltocht van 40 km om de aandacht te vestigen op vluchtelingen wereldwijd en hen, ongeacht hun afkomst, een hart onder de riem te steken. Team Bureau Wijland doet natuurlijk ook dit jaar mee. Op deze manier willen wij geld inzamelen om deze vluchtelingen ook financieel te steunen. Dit jaar starten we bovendien niet in Arnhem, maar bij Hubert in Nijmegen.

We zijn op zoek naar mensen die ons Bureau Wijland-team met de naam ‘De afstand is niet zo groot als je denkt’ komen versterken. Aanmelden kan via onze teampagina:
De afstand is niet zo groot als je denkt

Op deze pagina is het ook mogelijk om ons team te sponsoren. Doe mee, doneer en deel dit bericht!

Geplaatst in Actueel, Geen categorie.