Ondernemers gezocht!

Nijmeegse documentairemaker Sinan Can nodigt u uit!

Dit jaar voert Bureau Wijland het pilotproject Divers & Duurzaam Ondernemen uit. Daarmee bieden we gratis hulp aan ondernemers met migratieachtergrond die hun bedrijf willen verduurzamen op het gebied van energie.

Het project heeft als doel om Nijmeegse ondernemers met migratieachtergrond te informeren, inspireren en stimuleren om te verduurzamen op het gebied van energie. Dit doen we door ondernemers uit te nodigen voor een inspiratiebijeenkomst en hen daarna te koppelen aan een begeleider die hen ondersteunt in ieders specifieke verduurzamingstraject.

Wij nodigen alle Nijmeegse ondernemers met migratieachtergrond uit voor onze inspiratiebijeenkomst op 17 mei van 16:00 tot 17:30 uur in restaurant Mira (Arksteestraat 9 in Nijmegen centrum). Laat u inspireren en meld u aan voor hulp op maat! Deelname is volledig kosteloos.

Bent of kent u een ondernemer met migratieachtergrond die wil verduurzamen en baat zou hebben bij hulp bij verduurzaming? Stuur a.u.b. een mail naar Ischa Reijnen: i.reijnen@bureauwijland.nl. Dan kijken wij samen welke mogelijkheden er zijn tot besparen van energie en geld, en zoeken we voor u de juiste hulp!

Ook ondernemers die al stappen hebben gezet en als voorbeeld kunnen dienen, stimuleren wij om zich te melden. Uw goede voorbeeld kan anderen inspireren!

Ook voor meer informatie kunt u mailen naar i.reijnen@bureauwijland.nl.

Geplaatst in Actueel, Geen categorie, Kleurrijk Groen en getagd met , , , , .