In memoriam Hans van Gestel

Met grote verslagenheid vernamen wij het droevige bericht van het overlijden van Hans van Gestel, bestuurder van Driestroom. Vanaf de start van Bureau Wijland hebben wij met Driestroom een fijne intensieve samenwerkingsrelatie.

Driestroom is een actieve partner van het mensenrechtenproject Shelter City Nijmegen en daarnaast ondersteunt Bureau Wijland Driestroom bij het verwezenlijken van de ambitie een inclusieve zorgaanbieder te zijn.

Hans van Gestel was als bestuurder van Driestroom altijd op bijzondere wijze betrokken bij de activiteiten bij Bureau Wijland. Zijn engagement en oprechte inzet voor het werk van mensenrechtenverdedigers die in het kader van het Shelter City programma hier verbleven, was groot. Hij nam de tijd om ze te leren kennen en naar hun verhalen te luisteren. De herinneringen aan Hans leven voort in verre oorden in onder andere Afrika, Latijns Amerika en Centraal Azië.

We zijn deze grote man zeer erkentelijk en we zullen Hans in de strijd voor een rechtvaardige wereld missen. Wij wensen zijn familie, dierbaren en collega’s van Driestroom veel sterkte toe.

Bestuur en medewerkers Bureau Wijland

Qader, Shelter City-gast Mamikon en Hans
Geplaatst in Actueel, Geen categorie.