Vacature RvC woningcorporatie Plavei

Graag brengen wij de vacature van Plavei voor de functie van lid van de Raad van Commissarissen onder uw aandacht. Plavei is een vooruitstrevende woningcorporatie in de gemeente Montferland, de kernen Angerlo, Giesbeek en Lathum van de gemeente Zevenaar en beperkt in Westervoort. Het gaat hierbij om kandidaten met een financieel profiel die daarnaast natuurlijk ook beschikken over affiniteit met de woningmarkt. Bureau Wijland begeleidt namens Plavei het wervingsproces. Meer informatie vindt u in onderstaande vacature:

https://www.plavei.nl/nieuws/nieuwsbericht/vacature-lid-raad-van-commissarissen-financieel

Mocht u vragen hebben over deze functie, dan kunt u zich wenden tot de heer Qader Shafiq: q.shafiq@bureauwijland.nl.

Geplaatst in Actueel, Geen categorie.