Nijmegen Samen Vooruit

In opdracht van de gemeente Nijmegen ontwikkelde Bureau Wijland het project Nijmegen Samen Vooruit. Via een enquête kregen wij een beeld welke onderwerpen onder de verschillende migrantengroepen in Nijmegen leven. Tijdens een stedelijke bijeenkomst in de Stevenskerk in hartje Nijmegen zullen we op vrijdag 19 april samen met elkaar en met deskundigen in gesprek gaan om meer te weten te komen over deze onderwerpen én om een effectieve route te verkennen voor meer inspraak.

Na een welkomstwoord van Tweede Kamerlid en mensenrechtenactivist Mpanzu Bamenga gaan we aan de slag met de thema’s Wonen en Leefbaarheid, Zorg en Welzijn, Onderwijs en Duurzaamheid. Zo werken we samen aan de versterking van onze lokale democratie: door het vergroten van inspraak en het stimuleren van participatie van Nijmeegse bewoners met een migratieachtergrond.

De bijeenkomst is op vrijdag 19 april in de Stevenskerk te Nijmegen (Sint Stevenskerkhof 62, 6511 VZ Nijmegen) van 14.30 tot 18.00 uur. Wilt u ook komen, geef dat dan door met een e-mail naar r.touba@bureauwijland.nl

Geplaatst in Actueel.