Shelter City Nijmegen tijdens de Zevenheuvelenloop

Tijdens het mooie hardloopevenement de Zevenheuvelenloop zal Qader Shafiq, samen met een team van andere supporters van Shelter City Nijmegen, 15 kilometer afleggen om aandacht te vragen voor Shelter City Nijmegen.

De gasten van Shelter City Nijmegen weigeren zich de mond te laten snoeren en komen op voor de rechten van anderen, óók als dat hun eigen leven in gevaar brengt. Shelter City Nijmegen biedt deze mensenrechtenverdedigers een veilige plek om te rusten, hun kennis en vaardigheden te vergroten en te spreken over de situatie in hun thuisland. Op deze manier kunnen wij, samen met de 10 andere Shelter Cities in Nederland, een steentje bijdragen aan de belangrijke strijd voor mensenrechten wereldwijd.

Uw steun en aanmoediging zijn hard nodig! Meer informatie over hoe u Shelter City Nijmegen kunt steunen vindt u in de onderstaande flyer. De opbrengst van deze actie wordt gebruikt om de projecten van onze mensenrechtenstrijders te ondersteunen.

 

 

 

 

Geplaatst in Actueel.