Diversiteitsdebat

Wat kunnen mensen leren van de natuur?

Dit is de vraag die centraal staat bij het diversiteitsdebat op 16 mei 2019. In dit debat, dat plaatsvindt in restaurant Droom in De Bastei in Nijmegen, staat de relatie tussen mens en natuur centraal. Vanuit het perspectief van de natuur en de mens wordt de kracht van verscheidenheid onderzocht.

Er zijn twee gastsprekers tijdens deze lezing aanwezig; Bea Peeters-Nillesen en Qader Shafiq. Bea Peeters-Nillesen is natuurgids en docent, Qader Shafiq zal ingaan op het belang van diversiteit binnen duurzaamheid. Het netwerk Kleurrijk Groen zal hierbij uitgebreid aan bod komen.

Wilt u meer weten over de relatie tussen mens en natuur? Bent u geïnteresseerd in natuur in relatie tot sociale inclusie? U bent van harte welkom bij dit debat op donderdag 16 mei van 17.00 tot 19.00 in De Bastei. Zie onderstaande uitnodiging voor meer informatie.

Geplaatst in Actueel, Kleurrijk Groen en getagd met , , , .