Vacature stagiair(e) Kleurrijk Groen

Stagiair(e) Programmaontwikkeling Kleurrijk Groen – Bureau Wijland

Bureau Wijland is een project- en adviesbureau op het gebied van diversiteit en duurzaamheid. Wij werken toe naar een duurzame verbinding tussen de verschillende groepen in de samenleving, en werken hiervoor met en voor overheden, organisaties en bedrijven.

Eén van onze programma’s is Kleurrijk Groen. Hiermee streven wij ernaar diverse culturele gemeenschappen te betrekken bij duurzaamheid en natuur. Om dat te bereiken werken we nauw samen met leden van ons Netwerk Kleurrijk Groen en ondersteunen wij hun initiatieven in de wijken die een brug slaan tussen diversiteit en duurzaamheid. De leden van het netwerk werken enerzijds aan het informeren en bewust maken van hun achterban en anderzijds als adviseurs aan diverse natuur- en milieuorganisaties.

Wij zijn opzoek naar een stagiair(e) voor minimaal 16 uur per week voor een periode van 6 maanden voor de periode september-februari, het aantal uren is in overleg. Als stagiair(e) help je mee bij de ontwikkeling van Kleurrijk Groen en bied je ondersteuning bij de coördinatie van het programma en bij alle andere voorkomende werkzaamheden.

Wij vragen:

 • Kennis van en/of affiniteit met diversiteit en duurzaamheid;
 • Universitair student in de laatste fase van de studie, in een studiegebied gerelateerd aan milieu en maatschappij gerelateerde vraagstukken;
 • Ambitie zich in de toekomst in te zetten voor sociale aspecten van duurzaamheid;
 • Communicatieve en organisatorische vaardigheden;
 • Goede Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid.

Wij bieden:

 • De kans om kennis te maken met diverse culturele gemeenschappen uit de regio, en het vergroten van het netwerk binnen de natuur- en milieu sector;
 • Flexibele uren;
 • Een breed netwerk;
 • Kennis en ervaring op het gebied van projectmanagement;
 • Een werkplek op ons energieke kantoor;
 • Een stagevergoeding.

Interesse?

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Qader Shafiq (06-30487382). Stuur je motivatiebrief en CV onder vermelding van ‘Stage Kleurrijk Groen’ voor maandag 29 juni 2020 naar: q.shafiq@bureauwijland.nl. De sollicitaties zullen in de eerste twee weken van juli plaatsvinden.

Geplaatst in Actueel, Kleurrijk Groen.