Uitnodiging Nijmegen in Dialoog

Graag nodigen we u uit voor een dialoogreeks. Nijmegen in Dialoog is een samenwerking tussen Het Huis van Compassie Nijmegen, Nijmegen Stad van Compassie, Stichting KUS en Bureau Wijland. 

Dit project richt zich op alle Nijmegenaren die graag in gesprek gaan met anderen om ook écht een gesprek aan te gaan. Nijmegen in Dialoog organiseert dialoogavonden en -middagen, waarin mensen vrij met elkaar in gesprek kunnen over een bepaald thema. Je deelt ervaringen, dromen en gewenste acties met mensen uit verschillende groepen. Het doel? Nijmegen als stad, met al haar inwoners, meer te verbinden.  

De dialogen worden begeleid door ervaren dialoogbegeleiders en voorlopig vinden ze online (via Zoom) plaats. De dialoogbegeleiders zitten erbij om verdiepende vragen te stellen, in te springen daar waar nodig en de sfeer te behouden. Alles wat er besproken wordt tijdens een dialoog, blijft natuurlijk binnen de groep. 

Data dialogen: 

Donderdag 22 april om 19.30 uur – 21.30 uur, thema: thuis voelen 

Maandag 3 mei om 19.30 uur – 21.30 uur, thema: vrijheid 

Woensdag 12 mei om 19.30 uur – 21.30 uur, thema: vrouwenrechten – met Shelter City gast Guliaim uit Kirgizië (dialoog in het Engels) 

De dialoogavonden worden als reeks aangeboden. Wil je liever alleen één of twee avonden meedoen? Dat kan ook, laat dan even in je aanmelding weten aan welke avonden je graag zou willen deelnemen. Mocht je interesse hebben om deel te nemen stuur dan een berichtje naar Maria Clara ten Hacken, organisator Nijmegen in Dialoog vanuit Bureau Wijland. Email: info@bureauwijland.nl 

Tot op de dialoogavonden! 

Geplaatst in Actueel, Geen categorie.