Terugblik festival Di-Vers 2023

Op zaterdag 16 september 2023 vond de vijfde editie van festival Di-Vers plaats. De festiviteiten op deze zonovergoten dag werden ingeleid door Nationaal Coördinator tegen Discriminatie en Racisme Rabin Baldewsingh en wethouder Cilia Daemen van de gemeente Nijmegen. De wethouder reikte tevens certificaten uit aan de kersverse Kleurrijke Energieambassadeurs. Bezoekers hebben daarna genoten van een gevarieerd programma met bijzondere muzikale optredens, dans, spoken word, capoeira, exposities, lekker eten en nog veel meer.

Festival Di-Vers is een samenwerkingsproject van Bureau Wijland met Netwerk Kleurrijk Groen en de biologische tuinderij Land van Ooij, waar het ook plaatsvindt. Hier kan iedereen, ongeacht achtergrond, leeftijd, religie of wat dan ook, terecht voor ‘diverse’ ontmoetingen. Met elkaar, met bevlogen organisaties uit de regio, met diverse wereldkeukens én met hun prachtige natuurlijke omgeving. Ook dit jaar vonden er weer veel ontmoetingen plaats en wisten meer mensen dan ooit het festival te vinden.

Wij danken alle vrijwilligers, artiesten, organisaties en partners voor hun inzet en de fijne samenwerking. En natuurlijk dank aan alle 850 bezoekers die deze dag met ons hebben gedeeld. Geniet van de aftermovie en tot volgend jaar!

Het programma van Di-Vers 2023:

Geplaatst in Actueel, Geen categorie, Kleurrijk Groen en getagd met , , , , , , , .