Zevenheuvelenloop actie Shelter City Nijmegen

Een nieuwe editie, een nieuw doel

Op zondag 21 november zal er weer een team van Bureau Wijland meedoen aan de Zevenheuvelenloop onder het motto ‘De afstand is niet zo groot als je denkt’. Het doel is om Shelter City gast Prisca te ondersteunen in haar werk. Als journaliste en mensenrechtenverdediger zet zij zich in voor de rechten van vrouwen, jongeren en andere mensenrechtenverdedigers in het oosten van Congo.

Met deze actie wil Bureau Wijland aandacht vragen voor mensenrechten in Congo. Daarnaast zou het team graag geld ophalen om een van Prisca’s projecten financieel te ondersteunen. De opbrengst kan zij dan gebruiken om slachtoffers van (seksueel) geweld te helpen hun leven weer op te bouwen. 

Wil je ons helpen bij deze solidariteitsactie? Sluit je aan bij ons team, sponsor ons of verspreid bijgevoegde flyer onder je netwerk. Alvast ontzettend bedankt!

Geplaatst in Actueel, Shelter City en getagd met , .