Mijn Arnhemse successen

Bureau Wijland voert in opdracht van de gemeente Arnhem de pilot uit van het project Mijn Arnhemse Successen. Hierbij belonen wij succesvolle nieuwkomers voor een uitmuntende inzet bij hun inburgering. Dit staat direct in lijn met de nieuwe inburgeringswet, waarin ook het belang van het stilstaan bij successen onderstreept wordt.

Het doel van dit project is tweeledig. Allereerst is het bedoeld om nieuwkomers die hard hun best doen bij hun inburgering in de spotlight te zetten. Daarnaast is het om te kijken wat er nu precies voor zorgt dat ze zo succesvol aan het inburgeren zijn. Met de uitkomsten hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan de optimalisatie van integratiebeleid.

Uit de genomineerden is een selectie gemaakt om voor deze editie een pluim uitgereikt te krijgen. Wie dat zijn is besloten door een jury samengesteld uit Mariel Hutten, Gert van Amersfoort en  Anwar Manlasadoon

Uitreiking
Op dinsdag 19 april 2022, vond de eerste uitreiking plaats van Mijn Arnhemse Successen. In lunchroom A Beautifull Mess aan het Sonsbeek park te Arnhem ontvingen acht nieuwe Arnhemmers een pluim vanwege uitmuntende inzet bij hun inburgeringsproces. Zij onderscheidden zich onder andere door hierbij extra hard te werken en veel eigen initiatief te tonen. Mijn Arnhemse Successen is een project dat Bureau Wijland uitvoerde in opdracht van de gemeente Arnhem.

Ook de organisatie van de sociale onderneming A Beautifull Mess kreeg samen met al haar medewerkers een pluim. Voor al het goede werk dat ze met zijn allen hebben verricht, ondanks de tegenslagen tijdens de corona tijd.

Het was een zeer geslaagde bijeenkomst. Te midden van vrienden en familie, maar ook werkgevers en andere ondersteuners, ontvingen de acht vol trots hun pluim. Na afloop kon iedereen gezamenlijk genieten van een drankje in A  Beautifull Mess. Een deel van de aanwezigen sloot zich vervolgens aan bij het Connection Café, wat aansluitend op dezelfde locatie plaatsvond.

Geplaatst in Actueel, Geen categorie.