Solidariteitswandeling 2 juli 2022

De mensenrechtenverdedigers die Shelter City Nijmegen de afgelopen zeven jaar heeft ontvangen, voeren nog altijd een felle strijd voor de rechten van hun medemens. Maar ook zij kunnen steun gebruiken. Het werk in hun thuisland komt namelijk niet zonder obstakels, zoals gebrekkige ondersteuning, intimidatie en vervolging.

Samen met het Land van Ooij organiseert Bureau Wijland daarom een nieuwe editie van de Solidariteitswandeling. Op zaterdag 2 juli kunnen wandelaars de voormalige gasten van Shelter City Nijmegen steunen met hun solidariteit en een financiƫle bijdrage.

Wil jij mensenrechtenverdedigers een warm hart toedragen? Lees dan onderstaande flyer en wandel mee!

Aanmelden kan via de QR-code op de flyer, een mailtje naar sheltercitynijmegen@bureauwijland.nl of via het inschrijfformulier.

Geplaatst in Actueel, Geen categorie.