Diploma-uitreiking leergang 2023 van Academie voor Kleurrijk Leiderschap

Op maandag 9 oktober vond in de tuinen van Land van Ooij de feestelijke afsluitingsbijeenkomst plaats van de leergang 2023 van de Academie voor Kleurrijk Leiderschap! De aanwezigen werden geïnspireerd door een bevlogen inleiding van Antoine Pekel, bestuurder van Woningcorporatie Woonwaarts en tevens alumnus van de academie:

‘‘Leiderschap gaat natuurlijk over empathie, open communicatie, het omarmen en bieden van gelijkheid… Maar inclusief leiderschap gaat ook over het jezelf blijven verbazen over vanzelfsprekendheden, het gaat om de bereidheid dingen daadwerkelijk te willen veranderen, het gaat ook over geduld… In de wetenschap dat veranderen niet altijd even snel gaat en het besef dat mensen wel willen veranderen maar niet veranderd willen worden.’’

Hij wenste de kersverse kleurrijke leiders veel succes bij het omzetten van hun betrokkenheid in invloed, wat de rode draad van de Academie voor Kleurrijk Leiderschap is.

Aansluitend reflecteerde Qader Shafiq op het leerproces en de inzet van zowel de docenten als de deelnemers. Tot slot werden de diploma’s uitgereikt door de voorzitter van de examencommissie, Jacqueline van de Pol en lid van bestuur Bureau Wijland, Ammar Selman.

Wij wensen alle kleurrijke leiders veel moed en kracht bij het verwezenlijken van hun ambities bij het inclusiever en duurzamer maken van onze samenleving!

Geplaatst in Actueel en getagd met , , , .