Oproep tot een overwogen migratiebeleid

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023, schreef Bureau Wijland een manifest.

Hierin willen wij politiek en burger oproepen om belangrijke kernwaarden van onze democratie te beschermen. De ruggengraat van onze samenleving is namelijk gebaseerd op het staan voor vrijheid, gelijkwaardigheid en solidariteit en daarmee op de gedeelde verantwoordelijkheid om ‘anderen van elders’ ook een humaan bestaan te gunnen. Deze oproep van Bureau Wijland is (mede) ge├»nspireerd op de het boek De vluchteling, de grenswacht en de rijke Jood van Arnon Grunberg en is meegelezen en ondersteund door Henk van Houtum, professor Politieke Geografie en Geopolitiek aan de Radboud Universiteit Nijmegen, Farah Karimi, lid van de Eerste Kamer der Staten-Generaal en Sinan Can, onderzoeksjournalist en programmamaker.

Het manifest downloadt u hier:

Of leest u op de site van BNNVARA:
https://www.bnnvara.nl/joop/artikelen/oproep-tot-een-overwogen-migratiebeleid

Geplaatst in Actueel en getagd met , , .